top of page

Syltet abrikos & ricotta på surdejsbrød

Caroline Lambert

Jeg lavede for et par dage siden sukkersyltede abrikoser, og i dag nød jeg dem på denne skønne surdejsmad. Sødmen fra abrikoserne spiller rigtig godt sammen med den fede men lette ricottacreme og de friske mynteblade. Det blev temmelig skønt, og så tog det ikke ret lang tid at lave.



Tid: ca. 20 min / til 2 pers.


Ingredienser

2-4 skiver godt surdejsbrød

80-120 g ricotta

60 g græsk yoghurt 10%

Ahornsirup efter smag

Mynte

Skovsyre


Fremgangsmåde

- Pisk ricotta og græsk yoghurt sammen til en ensartet luftig masse.

- Hak mynte i strimler (eller hold dem hele hvis det er små blade).

- Skær skiver af surdejsbrød og smør med ricotta cremen. Anret den syltede abrikos ovenpå og hæld ahornsirup ud over. Top med mynte og skovsyre.

Commentaires


bottom of page