top of page

Danske kartofler m. tomat & yoghurt

Caroline Lambert

Jeg lavede denne salat til frokost, og det var skønt! Meget simpelt men en perfekt kombination. En praktisk ret vis man ikke lige har tiden til at stå længe i køkkenet, men alligevel godt vil have noget lækkert og mættende.


Tid: ca. 10 min / til 2 pers.


Ingredienser

4-6 halvstore kartofler

150 g små tomater (cherry, blomme, datterino m.m)

En god håndfuld bredbladet persille

En smule græsk yoghurt 10%

Skal fra en citron

Lidt god olivenolie


Fremgangsmåde

- Kog kartofler. De skal være møre men stadig have lidt bid. Skær dem i kvarte, gerne på tværs.

- Halver tomater og hak persille groft.

- Vend kartoflerne med persille, anret i dybe tallerkner med de halverede tomater og top med klatter af yoghurt, fintrevet citronskal (brug kun den yderste gule del af skallen, den hvide del er meget bitter), olivenolie samt godt med friskkværnet sort peber og havsalt.

Commentaires


bottom of page