top of page

Arme riddere/French Toast m. sommerbær

Caroline Lambert

Jeg nød en håndfuld af sommerens sidste bær med denne French Toast. Det hænder tit, at jeg har et par skiver surdejsbrød fra dagen før, eller dagen før den, liggende, og så er French Toasten fantastisk at ty til. Jeg spiser den oftest til morgen, men French Toast kan også være en fantastisk dessert, og så er det en rigtig nem ret at lave!


Tid: ca. 15 min / til 2 pers.


Ingredienser

2-4 skiver godt daggammelt brød

1 tsk sukker

½ tsk kanel

¼ tsk salt

1 æg

0,5 dl mælk

Frisk mynte

Ahornsirup

En god håndfuld friske bær


Fremgangsmåde

- Skær dit brød i mellemtykke skiver.

- Bland sukker, kanel og salt sammen i en dyb tallerken. Pisk ægget og mælken i. Sørg for at der ingen klumper er.

- Varm en god klat smør og en sjat olie op på en pande.

- Dyp en skive brød i æggeblandingen og lad den suge blanding til sig i et par sekunder, gentag på brødets anden side. Brødet skal være godt fugtigt men ikke helt vådt.

- Kom brødet på den varme pande og gentag med de resterende skiver.

- Steg brødene på begge sider ved middel varme til de er gyldne.

- Skær mynteblade i tynde strimler.

- Anret brødene på tallerkner, top med ahornsirup, friske bær, evt. sukkersyltede ribs og mynte.


Comentarios


bottom of page